Pe taramul de basm al Cofetariei Altfel, ingredientele sunt elixirele magice care dau nastere unor minuni dulci de-ti lasa gura apa. Pentru ca te respectam dar si pentru ca noi facem fiecare prajitura neasemuita, am ales sa folosim produse 100% naturale, sanatoase si gustoase:
– oua proaspete
– ciocolata Belcolade si Callebaut, ciocolata si cacao DeZaan
– unt
– zahar
– faina
– iaurt si smantana proaspete
– fructe de padure: zmeura, coacaze, mure, afine, capsuni
– pentru decor, fructe proaspete: kiwi, portocale, struguri, ananas, in sezon capsuni, zmeura, coacaze- fructe din compot: piersica, ananas, mango, papaya, fructul pasiunii (cokteil de fructe exotice)
– nuci, alune, migdale.
Siropul de caramel si nucile caramelizate sunt produse in laborator.
Siropurile care se folosesc la insiropat contin Vinars produs in Romania, iar cele de la torturile cu ciocolata si visine conservate in alcool – visinata, precum si diferite lichioruri (menta, cafea).
Singurele adaosuri sunt: praful de copt, bicarbonatul si drojdia.
Pentru elementele de decor sunt folositi coloranti AmeriColor (http://www.americolorcorp.com) si Wilton(http://www.wilton.com).
Toate semifabricatele: blaturi de ciocolata, de cacao, cu nuca, cu caramel sau simple, foi de rulada simple sau cu cacao, pandispane cu nuca, cacao, caramel, foi de bezea si nuca, coji de ecler, precum si piscot, chec, fursecuri, cozonac, turta dulce sunt realizate de cofetarii nostri, avand la baza retete de fabricatie clasice, fara adaosuri de conservanti, coloranti sau potentiatori de aroma.
© 2013 Cofetaria Altfel.Toate drepturile rezervate.Protectia Consumatorilor