021345400507443478480741553448

Bucuresti, Bd 1 Decembrie 1918 nr 21 [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Elena a scris la

  tort nunta

  Dupa ce am colindat mare parte din cofetariile din Bucuresti in cautarea tortului perfect pentru nunta, am ajuns si la cofetaria alt fel.
  Este intr-adevar alt fel. A fost excelent si a aratat minunat!
  Invitatii nostri au fost placut surprinsi!
  In alte ocazii am mai luat prajiturele! Nu va opriti sa experimentati! Puteti avea surprize ff placute!

  Succes!

 • Roxana S a scris la

  wow!!!

  Nu ma pot “satura sa gust” din torturile expuse pe site pana cand o sa comand si eu doua torturi, pentru 2 dintre cele mai importante persoane din viata mea: mama si iubitul meu… Evident voi avea de luat o decizie foarte grea: nu ma voi putea hotari prea usor asupra modelelor… Astept cu nerabdare! Oricum sunt sigura ca vor fi pe masura asteptarii!

 • Arabela Marin a scris la

  Felicitari!

  Inca odata felicitari, si de data aceasta a fost un tort extraordinar, asa cum i se cuvine unei astfel de cofetarii. Multumesc pentru tot! Tineti-o tot asa!

 • Arabela Marin a scris la

  Feicitari

  Este a doua oara cand am comandat un tort la dvs, in decurs de 2 luni. Ca si prima data am fost placut impresionata de aspectul lui dar si de gustul lui. A fost senzational!!! Asa cum am promis de la inceput va raman fidela datorita seriozitatii, promtitudinii si calitatii serviciilorcat si produselor dvs. Feicitari! Un tort excelent , de neegalat!

 • Petrin Mihaela a scris la

  Felicitari

  Am comandat de la dvs un tort pentru fiul meu care a implinit 1 an.Am fost extrem de multumita atat de compozitie cat si de aranjamentul de suprafata. Va multumesc inca o data si cu siguranta ca acesta a fost primul meu pas in colaborarea cu dvs

 • Arabela Marin a scris la

  felicitari

  Tortul facut la dvs zilele trecute a fost excelent, arata superb iar gustul extraordinar. As caracteriza cofetaria altfel in 3 cuvinte: seriozitate, promtitudine si eleganta. Felicitari, mereu voi apela la cofetaria dvs!!! Am fost foarte incantati si musfairii nostrii au ramas umiti de gustul aspectul lui!!!

 • Alina Negrea a scris la

  Tort de nunta

  Cofetaria Altfel mi-a fost recomandata de localul la care am organizat petrecerea pentru nunta. Am avut incredere si am avut cel mai frumos tort de nunta. Ulterior am recomandat cofetaria Altfel si altor prieteni, pentru tort-uri de nunta sau botez si au avut parte de aceeasi colaborare si seriozitate din partea echipei Altfel.

  Sunt si o sa raman un client fidel al acestei cofetarii!

  Cu stima,
  Alina

 • Nedelescu Ioana a scris la

  Va multumesc!

  Fiul meu a fost foarte incantat de tortul lui Buretele Bob. Va multumesc din suflet, pentru ca acest tort a fost senzatia petrecerii.
  Ati castigat in mine un client fidel.
  Felicitari pentru executie si inca odata multumesc!

 • Rusu Mirela a scris la

  Torturile sunt delicioase iar decorul, absolut mereu, SUPERB

  Lucrez de aproape 2 ani cu cei de la Cofetaria Altfel si am numai cuvinte de lauda. Profesionalism si daruire in tot ceea ce fac. Si foarte atenti la detalii, lucru foarte important pentru mine deoarece la randul meu am clienti multumiti. Va multumesc. Mirela Rusu – Salon Templul lui Dionysos

 • Andreea a scris la

  felicitari

  felicitari pentru seriozitate si pentru prajiturile si torturile deosebite pe care le oferiti!

 • Pagini:  Detalii contact

  Marti - Sambata: 10:00 - 21:00
  Duminica - Luni: 11:00 - 21:00
  0213454005 / 0744347848 / 0741553448
  Bucuresti, Bd 1 Decembrie 1918 nr 21

  Parteneri

  © 2013 Cofetaria Altfel.Toate drepturile rezervate.Protectia Consumatorilor

  Design si programare realizate de : Verycreative